Tellimuse jälgimine

Tellimuse jälgimine

Miks on tellimuse jälgimine vajalik ? 

1. Tarne täpsus: tellimuse jälgimine aitab tagada, et tellitud kaup või teenus jõuab kliendini õigel ajal ja õiges kohas. See võib aidata vältida tarnevigade ja viivituste tekkimist ning tagada kliendi rahulolu.
2. Klienditeenindus: kui klient saab jälgida oma tellimuse staatust ja liikumist läbi tellimuse jälgimise süsteemi, siis aitab see luua usaldust ja heaolu kliendi ja ettevõtte vahel. Kliendid saavad end kindlamalt tunda, kui neil on täpne ülevaade oma tellimuse kulgemisest ning millal nad saavad oodata kauba saabumist.
3. Probleemide lahendamine: tellimuse jälgimine võib aidata lahendada probleeme, mis võivad tekkida tarne või muude tellimusega seotud küsimuste korral. Kui kliendil tekib küsimusi või probleeme, siis on tellimuse jälgimise süsteemist võimalik näha, mis on valesti ja kuidas probleemi lahendada.
4. Tõhususe suurendamine: tellimuse jälgimine võib aidata ettevõttel jälgida tellimuste täitmist ja sellega seotud protsesse, mis omakorda võimaldab paremini hallata varusid, paremini planeerida tootmist, tõsta tootlikkust ja tõhusust.
Kokkuvõttes aitab tellimuse jälgimine tagada tarne täpsuse, klienditeeninduse kvaliteedi, probleemide lahendamise ning tõhustab ettevõtte protsesse.

  • Ekspertvaates tellimusel klõpsates avaneb eraldi aken kiirvaliku võimalustega - valides jälgimislink kuvatakse tellimuse teekond

  • Tellimuse teekonna vaade (allpool välja toodud, mille põhjal kuupäeva ja kellaaja infot kuvatakse)