Digital POD – täielikult paberivaba veokorraldus

Digital POD – täielikult paberivaba veokorraldus

Planlogil on sel aastal olnud kõvasti tööd täiesti uue lahenduse kallal. Nüüd saame pakkuda oma klientidele juba nutilahendust Digital POD. See tähendab lühidalt seda et nüüd saavad logistik ja autojuht läbi androidi rakenduse omavahel suhelda ning tellimuste staatusi on võimalik reaalajas jälgida.

Digital POD on saadaval kõikidele 5.0+ või uuemat Androidi kasutavatele tahvlitele. Ning selle saab alla laadida Google Play poest.

Rakendus võimaldab logistikul saata autojuhile reaalajas töökorraldusi ning saada vastu infot selle kohta kas autojuhi töös ilmneb tõrkeid.

Tahvlirakendusse kasutamiseks on vajalik osta Planlogilt iga kasutaja kohta litsents ning autojuhile anda sisse logimiseks vajalikud tunnus ja parool.

Litsentsi ostmisel seadistame teie Planlogi baasi kasutajagrupi Autojuht. Lisades seejärel oma autojuhtide kasutajad ning sidudes nad vastava kasutajagrupiga antakse teile peale salvestamist kasutajatunnus (kasutajanime järel). Ning parool on sama mis lisati kasutajat registreerides.

Selleks et tellimused jõuaksid autojuhile tuleb neile Planlogis lisada veoplaneerimine. Vastavalt planeeritud kuupäevale ja autole saadetakse tellimus Planlogist tahvlirakendusse ning autojuht saab tööotsa üle võtta.

Tahvlis saab autojuht ära märkide milline kaup on auto peale laetud, milline maha antud, võtta klientidelt kauba üleandmisel allkirjad ning saata logistikule infot selle kohta kas tellimuse täitmisel esines probleeme (näiteks on kaup kahjustunud, klienti ei ole kohal või võimalik kätte saada jne.). Lisaks saab autojuht lisada tellimusele tõendamiseks vajalikud fotod.

Rakendusest saab autojuht helistada otse kliendile ning leppida kokku vajalikud tegevused kauba üle andmiseks. Tellimuse detailvaates näeb ta tellimuse sisu ning saab kontrollida komplekteeritud kauba vastavust tellimusele.

Kaupa vastu võttev klient allkirjastab saatedokumendid ehk veokirja otse tahvlis ning see saadetakse peale salvestumist Planlogisse. Kõik rakendusest saadetud failid (veokiri, pildid jne) salvestatakse tellimuse juurde failide konteinerisse. Kliendi allkiri salvestatakse veokirjale ning allkirjastatud veokirja saab edastada teenuse tellijale kui see on vajalik.