Planlogi kollektiivpuhkus 2018

Planlogi kollektiivpuhkus 2018

Meil on Planlogis igal aastal käinud debatt selle üle, kunas keegi puhkab ning mis on meie klientidele ja kasutajatele kõige vähem häirivam. Eesmärk puhkusel on ju ikka see, et puhkaja saab ka puhata.

Sel aastal otsustasime teha teisiti kui tavaliselt. Läheme 16-29 juuli 2018 kollektiivselt kaheks nädalaks puhkusele. Ehk siis need kaks nädalat ei vasta teile meie telefonid ning e-kirjad saavad vastatud juuli viimastel päevadel.

Miks seekord nii?

  • Üks põhjus oli otsuse langetamisel kindlasti see, et ka meie soovime suvel veidi aega oma akusid laadida, et siis jälle energiast pakatavana teie teenistusse asuda.
  • Teiseks põhjuseks oli asjaolu, et Juuli on alati olnud suur puhkamise kuu ning sellega seoses on igal pool koormused veidi ümber jagatud ning vahest ka väiksemad. Nii häirime me oma klientide tööd oma eemalolekuga kõige vähem.
  • Kolmandaks põhjuseks sai asjaolu, et lihtsam on töö kaheks nädalaks seisma panna kui seda omavahel ringi jagada. Projektijuht meil arendaja tööd teha ei saa ning vastupidi on koormus ülemõistuse suur.

Seega siit siis otsus, et puhkame kõik koos. Kriitiliste teemade puhul jääb kontaktisikuks sel ajal Maido. Tema poole palume pöörduda ainult juhul kui tegu on väga tõsise ning kriitilise probleemiga, mis vajab kohest tähelepanu.

Vastava info oleme saatnud kõikidele kasutajatele ka e-posti vahendusel ning palume siis sel ajal planeerida oma töid ja tegemisi vastavalt.