Planlogi tegi läbi väikese värskenduskuuri

Planlogi tegi läbi väikese värskenduskuuri

Kuna tehnoloogiad arenevad tänapäeval kiirelt, siis ega meiegi saa ajast maha jääda.

sisselogimise leht

Seega tegime Planlogile väikese sügisese värskenduskuuri.

Püsikasutajad on kindlasti juba märganud, et Planlogi veebileht, süsteemi sisselogimine ning ka Blogi on saanud uue ja värskema välimuse.

Täpsemalt siis sai muudetud blogis kujundust. Stiililiselt sai see Planlogi veebilehega ühtlasem kuid samas modernne ja funktsionaalne. Blogi kaudu on nüüd võimalik liituda ka meie uudiskirjaga. Uudiskiri hakkab soovijatele kuus korra edastama muudatusi ning uute arenduste kokkuvõtteid, mida oleme süsteemis teinud. Seda saab tellida kasutades blogi avalehel olevat vormi.

Veebilehel sai värskendatud pilte ning kontakte. Ehk märkasite, et vahetunud on nii projektijuht kui arendaja.

Janek on arendajana olnud Planlogi juures juba aastaid ning seda ehitanud juba pikka aega. Ta tunneb süsteemi meist kõige paremini ning suudab lahendada ka väga keerulisi probleeme. Oli aeg seda kõigile näidata.

Pirjo võttis Planlogi projektijuhtimise üle augusti lõpus ning töötab selle nimel, et kõik arendustööd saaks tehtud kiirelt ning operatiivselt, et kasutajatel oleks  keegi kellele Planlogiga seoses murestid kurta või rõõme jagada ning, et see hästi peidetud saladus nimega Planlogi saaks ka laiemale avalikkusele tuttavaks.

Süsteemi kasutajate jaoks sai uuendatud blogi ja veebilehe kujundust järgiv sisselogimise leht, mida on hea enda veebilehitseja järjehoidjatesse salvestada. Kui varasemalt sai sisse logida veebilehe avalehel, siis nüüd liigutasime selle eraldi lehele. Kõik ikka selleks, et kasutajatel oleks mugavam ning süsteemi sisenemine kiirem.