Veebruari (2019) arenduste kokkuvõte

Veebruari (2019) arenduste kokkuvõte

Veebruaris tegime täiendusi arvete pdf failides, muutsime POD inboxis tuvastamise loogikat täpsemaks ning seda kuidas kuvatakse infot töötluses olevate failide kohta. Lisaks lõime Arvete nimekirja kõrvale eraldi uue nimekirja kreedit arvete jaoks.

Lisaks oli veebruari alguses meil huvitav kogemus serveri kellaga, mis arvas heaks teha isetegevust. Ka see sai korda ning kell on nüüd õige.

POD inboxis toimub iga faili tuvastamisel nüüd kolm katset info lugemiseks. See tähendab seda et iga uue katsega püütakse failist triipkood kätte saada. Kui näiteks esimene tuvastamine seda ei leia on järgmise katse jaoks seatud parameetrid esimesega võrreldes teistsugused. Näiteks on muutunud triipkoodi teravuse tase. Kõik katsetel saadud tulemused säilitatakse ka baasis vastavate kirjetena, Lisaks täiendasime töötluses olevate failide infot selliselt et kasutajal on nüüd näha millised failid on veel töötluses ning milliseid ei ole õnnestunud tuvastada, Enam ei saa ka töötluses olevaid faile kustutada enne kui töötlemine on edukalt lõpetatud või lõppenud veateatega.