Oktoobri (2017) arenduste kokkuvõte

Oktoobri (2017) arenduste kokkuvõte

Nii nagu sügisel ikka saabuvad nii mõnessegi ettevõttesse kibekiire töö aeg. Meil möödus kuu uute arenduste tähe all. Kindlasti olete juba mõnda neist ise proovinud.

Parandatud sai mitu probleemi ning tehtud korrektuure Planlogi taustal jooksvate seoste loogikas. Näiteks tooks siin ära staatuste salvestamisel tekkinud vea kus staatust muutes salvestamist ei toimunud, kontakti kaardil kuvati ülearuseid silte, korrektuurid nimekirjade päistes ning filtrite nimetustes.

Suurematest muudatustest tooks välja paranduse nimekirjade filtreerimises. Mingist hetkest alates ei ole Planlogi lasknud otsida nimekirja esimese tulba järgi. Filtri lisamisel see ei salvestunud ning nimekiri laeti uuesti ilma filtrit lisamata. Seoses suuremate täienduste LIVE lisamisega sai ka see parandus koos arvemallidel tekstide muutmise uuendusega lisatud.

Arve mallidel tekstide muutmise võimalus on nüüd vastavate õigustega kasutajal üldsätetes. Lühidalt öelduna sai selle uuendusega lisatud võimalus kirjutada ise tekstid, mida soovitakse arvetel, koondarvetel ja kreeditarvetel kuvada. Täpsemalt kirjutasime sellest siin. Väikese lisaboonusena sai juurde tehtud ka võimalus ise otsustada milline on arve saajale kuvatav eposti aadress, emaili pealkiri ning tekst. Sellest sai kirjutatud lähemalt siin.

Suurima muudatuse esimene etapp, mille kallal oleme oktoobris kõvasti vaeva näinud, sai kasutajatele tegelikult avalikuks novembri esimestel päevadel. Tegu on uuendusega, mida on meilt mitmed kliendid küsinud ning erinevatest nägemustest on kokku saanud kahes etapis lisatava uuendusega. Sellega lõime esmakordselt Planlogi läbiva lahenduse kus tellimuse igal sammul on võimalik lisada kaasa tellimusega seotud faile (näiteks pildifaile täidetud tellimuse CMRist, tellimusega seotud kokkulepped pdf formaadis salvestatud emailis jne). Täpsem ülevaade on selle kohta tehtud siin. Lisaks on tulemas info ka failide edastamise kohta koos arvega peale seda kui teine etapp on saanud valmis.

Kõigile kasutajatele võibolla kõige rohkem nähtav muudatus sai lisatus nädal enne kuu lõppu. Tegu on Planlogisse lisatud tagasiside andmise võimalusega. Kohe esimestel päevadel läks see juba aktiivselt kasutusse ning nii oleme saanud olla abiks nii mõnelegi teist. Lisaks on tulnud häid mõtteid ja soovitusi kuidas Planlogi teile kasulikumaks muuta. Pikemalt sai selle kohta kirjutatud selles blogi postituses.

Saladuskatte all võime öelda, et aasta lõpus on meil töölaual erinevad liidestamise lahendused (teeme eeltööd selliste teenustega liidestamiseks nagu Ecofleet, Merit Aktiva, Standard Books jne) ning loodame teieni tuua võimaluse lisada kontaktide infot kiiremini kui kunagi varem.