Kuidas muuta arve saatmisel emaili sisu?

Kuidas muuta arve saatmisel emaili sisu?

Igal ettevõttel on kasutatava tarkvara puhul omad vajadused ning soovid. Universaalne tarkvara ei pruugi alati nende vajadustega arvestada ning seetõttu oleme soovinud anda oma klientidele üha rohkem võimalusi ise otsustada kuidas nad oma informatsiooni haldavad.

Koos arvemallil tekstide muutmise võimalusega koos lõime võimaluse muuta ka seda mis teksti kuvatakse Planlogist välja saadetavas emailis. Üldseadetes on nüüd võimalik määrata milline emaili aadress on saatjaks, milline on emaili pealkirja tekst ning mis on emaili sisus täpselt kirjas.

Nüüd saab ise koostada teksti mida arve saaja näeb. Näiteks võib koostada täiesti uue, enda ettevõtte stiilis teate või lisada juurde pühadetervitused.

Vaikimisi on kirja saatjaks sisse loginud kasutaja emaili aadress kui üldsättetes ei ole määratud teisiti. Kui üldsätetes panna kirja mingi teine aadress näiteks arved[@]planlogi.ee, siis on kirja saaja jaoks nähtav aadress just see aadress mille ise määrasite.

Pealkiri  koostatud vaikimisi koostaja ettevõtte nimest ning arve numbrist. Nüüd saab seda muuta just nii nagu ise soovite. Samuti nagu emaili sisus võib luua kas täitsa enda ettevõtte stiilis teksti või lisada olemasolevale midagi juurde.

Vaikimisi emaili sisu:

Hea klient
Saadame Teile arve nr {INVOICE_NUMBER}, mis on lisatud kirjale PDF-failina.
Arve vaatamiseks vajate programmi Acrobat Reader vi Foxit Reader.

Tname Teid igeaegselt tasutud arve eest!

{INVOICE_FOOTER_INFO}