Planlogi on nüüd registreeritud kaubamärk

Planlogi on nüüd registreeritud kaubamärk

Eesti Patendiamet rõõmustas novembri alguses teatega, et Planlogi kaubamärgi* registreerimise protsess on lõpule viidud ning alates 4. novembrist on Planlogi kaubamärgi ametlik omanik IITEE OÜ.

Esitasime taotluse Planlogi kaubamärgi registreerimiseks selle aasta jaanuari kuus. Kahjuks jahvatavad ametiasutuste veskid oma jahu aeglasemalt kui me soovinud oleksime ning kogu protsess venis ligi aasta pikkuseks. Meie rõõmuks kinnitas Eesti Patendiamet selle kuu alguses meie taotluse ning novembrist alates on Planlogi ametlikult IITEE OÜ kaubamärk registreeringu numbriga 53446.

*Kaubamärk on graafiliselt kujutatav tähis, millega on võimalik eristada ühe isiku kaupa või teenust teise isiku identsest või samasse valdkonda kuuluvast kaubast või teenusest. Kaubamärgi järgi peab tarbija aru saama, et toodet või teenust pakub mingi kindel ettevõtja ja selle toote poeriiulilt või teenuse teiste pakkumiste hulgast üles leidma. Kaubamärgi abil ei saa kaitsta kaupade või teenuste sisu, kaupade tootmise või teenuste osutamise viisi, toodete koostist jms.

Planlogi kaubamärgi sertifikaat